Skip to content

SGW Mennen Zuidwolde

Start datum
October 2, 2021
Eind datum
October 3, 2021
Locatie

Steenbergen 5, Zuidwolde

Organisatie

Samengestelde Menwedstrijd

E-mail Adres
Social Media
Entree
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Samengestelde Menwedstrijd Zuidwolde

Samengestelde Menwedstrijd Zuidwolde 2021

Dit jaar organiseert Menvereniging Zuidwolde al weer voor het 33ste jaar de samengestelde menwedstrijd. Onze gemeente staat op zaterdag 2  en zondag 3 oktober 2021weer in het teken van deze prachtige sport. In het karakteristieke buurtschap Steenbergen verschijnen twee dagen achtereen ruim 100 deelnemers aan de start om deel te nemen aan deze wedstrijd.

De wedstrijd vindt plaats in een prachtig decor: midden tussen karakteristieke boerderijen van honderden jaren oud, meidoornhagen en oude eiken. Hier kunt u dit weekend genieten van allerlei rubrieken in de samengestelde mensport. Op zaterdag wordt de dressuur- en vaardigheidsproef gereden en op zondag de uithoudingsproef, de zogenaamde marathon. In deze laatste proef moeten de deelnemers een zestal spectaculaire hindernissen nemen. Naast de menwedstrijd is er op zaterdag 2 oktober een Ride&Run en Ride &Bike wedstrijd.

Paardensport is onlosmakelijk verbonden met De Wolden. Veel inwoners oefenen een vorm van paardensport uit, zowel professioneel als recreatief en tal van paardenliefhebbers weten het gebied te vinden om een van de prachtige routes af te leggen. De paardensport past bij De Wolden: actief, betrokken én ondernemend!

Evenement locatie

Ik wens u als bezoeker veel plezier toe! En doet u mee met een van de wedstrijden? Dan wens ik u naast plezier ook veel succes toe.